Főoldal Cikkek Könyvek Ajánlataim Kapcsolat

AJÁNLATAIM

*****     Vannak, akik gazdagnak születnek. - Vannak, akik örökségbe kapják. - Vannak, akik szerencsések a lottón. - Vannak, akik jó helyen vannak, jó időben! - Önnek melyikre van nagyobb esélye?    *****

Napjaink gazdasági helyzete sokakat rákényszerít arra, hogy állást változtasson, vagy újat keressen és alapvetően újraértékelje azt, hogy mihez is szeretne kezdeni. Az is elkeserítő, ha egyik napról a másikra elveszítjük a munkahelyünket, és úgymond a "Sors" rákényszerít minket arra, hogy újradefiniáljuk a pályánkat, céljainkat. Mindebben azonban láthatunk lehetőséget is, kihívást is, arra, hogy váltsunk, új vizekre tereljük az életünket, és azt csinálhassuk végre, amiben igazán hiszünk, amit szeretünk.

Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz megkeresésére fordított-, valamint a teljes értékű élethez szükséges idő között.

Létezik azonban egy olyan alternatíva, amely Önt helyezi a középpontba, és lehetőséget teremt a kreativitásának kiélésére, saját időbeosztás szerinti rugalmas munkavégzésre, időt biztosít önmaga, a család és a barátok részére, és lehetővé teszi a szükséges jövedelem előteremtését is. Vállalkozását fő kereseti forrásként működtetheti, vagy más munka mellett is végezheti kiegészítő jövedelem elérése céljából.

Belegondolt valaha is abba, hogy az Internet milyen forradalmi eszközt jelenthet mindebben? Ha képes arra, hogy a hasznára fordítsa, akkor hatalmas erőt és lehetőségeket tartogat. Esélyt kap arra, hogy legyőzze a problémáit! Az Internet nem csodaszer, de hatékony és ügyes eszköz, amit lehet rosszul és jól is használni - mint minden mást, amit az ember valaha is alkotott.

Önhöz hasonlóan én is sokáig kerestem azokat a lehetőségeket, amelyek számomra minden szempontból megfelelőek. Már kívülről fújtam az összes Internetes ajánlatot, a csapdákba is beleestem, míg végül megtaláltam azokat a cégeket, és embereket, melyek segítségével végre ITTHON DOLGOZHATOM és azt csinálhatom, AMIT SZERETEK, és amivel akár

Ön is teremthet magának
PÉNZT - IDŐT - ÉLETMINŐSÉGET

Az általam ajánlott (táv)munkák elsősorban számítógéphez, Internethez - saját honlaphoz kötöttek. Nem számít, hogy hol él, mennyi idős, és az sem, hogy mihez ért. Az annál inkább, hogy hajlandó-e csekély anyagi és nem kevés szellemi befektetésre. Hajlandó-e félretenni rossz tapasztalatait, előítéleteit, képes-e a már megszerzett tudását fejleszteni, és közben mennyi időt, energiát szándékozik rááldozni a választott tevékenységre.

Az elérhető jövedelmének nagysága csak Önön múlik!

Ezek a munkák nem bejelentett alkalmazotti állásban, hanem önállóan, tőlem függetlenül (de természetesen megfelelő betanítás után és igény esetén folyamatos segítségnyújtás mellett), először jövedelem kiegészítésként megbízásos szerződéssel, vagy másodállású vállalkozóként, majd ha úgy dönt, főállású vállalkozóként végezhetőek. A saját honlapot Önnek kell elkészítenie, vagy megvásárolnia.

Egyik általam ajánlott munka sem nyújt azonnali megoldást, gyors meggazdagodást meg pláne nem, de 1-2 éves kitartó és szorgalmas munkával már megbízható és elegendő jövedelmet tud nyújtani.

Ahol a tájékoztatásért is fizetni kell (rózsaszín csekk, bemutató belépő), az számomra egyértelműen "átverés szagú." Az ugyancsak gyanús, amikor csak azért pénzt kapok, mert leregisztrálok, illetve valakit leregiszráltatok. Ha nincs az üzlet mögött igazi termék, illetve szolgáltatás, az tiltott piramisjáték. A piramisjátékról bővebben >>> ITT <<< olvashat.

Én teljesen ingyenesen tájékoztatok mindenkit a honlapjaimon, telefonon, és személyesen is. Azt viszont senkinek sem tudom mondani, hogy olyan munkát is ajánlhatok, ami semmilyen befektetéssel nem jár, mert ilyen egyszerűen nem létezik.

Ha csak azt veszem alapul - a mi esetünkben-, hogy Önön és a tudásán, akaratán kívül szükséges egy megbízható számítógép, illetve állandó internet kapcsolat, honlap/blog, akkor már egyáltalán nem befektetés nélküli, ha bármelyik ajánlatom is megtetszik Önnek.

Az általam ajánlott munkák egy része MLM-s (Multi Level Marketing, Network Marketing) munkák, másik része a partnerprogramok.

Mi is az MLM és az MLM-s munka?
Még véletlenül sem piramis játék, mint ahogyan ezt a hozzá nem értők terjesztik. Ha rákeres a Google-ban, bőven talál olvasni valót erről. Jót is, rosszat is. A témában talál olvasni valót >>> ITT <<< is, Önnek kell eldönteni, hogy az ellenzők vagy az mlm-t támogatók táborához tartozik.

Ha valódi anyagi függetlenségre vágyik, akkor az MLM keretein belül kemény munkával, de képes passzív jövedelmet kialakítani. Mi is a passzív - más néven jogdíjszerű jövedelem? Ez a jövedelemfajta sok hirdetéssel ellentétben nem munka nélkül megszerzett jövedelmet jelent, és nem is sikerül létrehozni máról holnapra. Bővebben >>> ITT <<< olvashatja.

Másik (táv)munka ajánlási csoportom az Affiliate, vagy partnerprogramok.

Partnerprogramoknak azt nevezzük, amikor egy az interneten jelen lévő vállalkozás a hirdetéseit megjelenítő honlapok tulajdonosainak a közvetített termék vagy szolgáltatás után egy előre meghatározott mértékű jutalékot fizet. Bővebben >>> ITT <<< olvashatja.

Személyes tapasztalatom az, hogy jóval kevesebb energiát igényel ez a jellegű ajánlás, viszont "nem is hoz annyit a konyhára", mintha egy MLM rendszerben dolgozó céghez csatlakozna, és nem minősül teljes egészében passzív jövedelemnek.

A partnerprogramokat leszámítva - általában minden egyes cég ragaszkodik a "kezdőcsomag" megvételéhez. És nem véletlenül.

Hiszen csak akkor vagyok képes egy terméket, szolgáltatást nyugodt szívvel, lelkiismerettel ajánlani, ha van róla saját tapasztalatom. Legalábbis számomra így tisztességes.

A minőségi élet nem jár alanyi jogon, de minden további nélkül elérhető, ha valóban fontos Önnek az anyagi biztonság, a szabadság, a függetlenség, és ezért hajlandó tenni is.

Nem volt könnyű az elmúlt pár évem, voltak hullámvölgyek, amikor elkeseredtem én is, de fantasztikus mentoraimnak köszönhetően ma már tudom, hogy érdemes volt.

Semmivel sem összehasonlítható érzés úgy felkelni nap, mint nap, hogy azt csinálom, amit szeretek, én osztom be az időmet, választhatok, hogy kivel is szeretnék együtt dolgozni, nem dirigál senki. No és mindezt nem éhbérért.

Mindenkinek, így nekem is 24 órából áll a nap. Az első két év alatt elértem, hogy már nem kényszerűségből, hanem örömmel és nyereséggel dolgozom. Ehhez viszont kitartás, sok-sok munka szükséges, és ha valóban hosszú távra gondolkodik, akkor totális becsületesség másokkal szemben, mert nem csak a Google nem felejt, hanem az emberek sem!

Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik nem a mannát várják az égből, vagy mástól, hanem helyette képesek pozitívan gondolkodni, és cselekedni is.

Ezen a jövőben sem kívánok változtatni. Így kérem, kíméljük meg egymás idejét, amennyiben a fent leírtakkal nem ért egyet, vagy nem képes vállalni.

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Olvassa el oldalaim és ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi

Tekintse meg a többi honlapom is, segítségére lehet!

"A pillangó megrebbenti szárnyait..."
http://szenyanildiko.hu

"Élj a tanulásnak, és megtanulsz élni ! "
http://neadjafel.hu

Honlapot kívánok!
http://weblap.neadjafel.hu

Az ajándékozás öröm!
http://ajandekkosar.hu

A kezek és a lábak szépségforrása!
http://manikur-mukorom-pedikur.hu
http://mukorom-manikur-pedikur.hu

Hívjon, írjon, ha segítségére lehetek!

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2010 © Minden jog fenntartva!