Főoldal Cikkek Könyvek Ajánlataim Kapcsolat

A REJTETT ERŐ,
amellyel elérhetsz mindent, amit szeretnél

Elgondolkodtál valaha azon, hogy miért van az, hogy két diák, aki ugyanazt az anyagot tanulja, és ugyanazt a házi feladatot adja be, két különböző osztályzatot kap? Vagy mi az oka annak, hogy két üzletember közül, akik ugyanolyan fajta üzletet indítanak el, ugyanolyan stratégiát használnak, és hasonló képességű alkalmazottakat vesznek fel, az egyik bebukik, a másik üzlete viszont hatalmas sikereket ér el?

Miért?

Egyes emberek hogyan képesek szuper-mágnesként magukhoz vonzani az energiát és sikert, még akkor is, ha átlagosnál is alacsonyabb az intelligenciájuk, az átlagosnál is szegényebbek és rosszabb háttérrel rendelkeznek?

A magyarázat az, hogy a föld legfantasztikusabb eszközének vannak a birtokában. Engedik kibontakozni agyuk rejtett erejét, amely rengeteg pénzt, egészséget és boldogságot hoz számukra. Ezzel az erővel te is rendelkezel. Ez agyad tudatalatti része. És a különbség azok között, akik sikeresek lesznek illetve azok között, akik nem, az, hogy a sikeres emberek agyuk tudatalatti részét használva (akár tudatosan, akár nem) vonzzák magukhoz azt, amit szeretnének.

Agyadnak két része van

Agyad csak egy van, de annak két elkülönült része van, amelyeknek különbözőek a tulajdonságaik és másban nyilvánul meg az erősségük. Agyadnak van egy tudatos és egy tudatalatti része. Lássuk, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az agy tudatos része
Agyad tudatos része olyan, mint egy hajó kapitánya. Az irányítja a hajót. Parancsokat osztogat a személyzetnek. A személyzet pedig vezérli a műszereket, a kazánokat, kormányoz, és így tovább. A személyzet és az utasok nincsenek tisztában az úti céllal. Egyszerűen végrehajtják a kapitány parancsait. Mert ő a kapitány és ő a felelős. A személyzet képes lenne akár zátonyra is futtatni a hajót, ha a kapitány hibás utasítást adna.

Az agy tudatalatti része
Agyad tudatos része tehát a hajó kapitánya. A tudatalatti rész pedig végrehajtja a parancsokat az alapján, hogy a tudatos rész mit hisz el, és mit fogad el igazként. Nem kérdőjelezi meg a parancsokat. Az, amit tudatosan gondolsz és kívánsz, lesüllyed a tudatalatti részbe, és bevonzza azokat a dolgokat, amelyek szükségesek a megvalósításhoz. Tudatalattid az agyad kreatív fele. Ha folyton a pénz jár az eszedben, gazdag leszel. Ha a hiány jár folyton az eszedben, hiányt fogsz szenvedni.

A vonzás törvénye

Ezt jegyezd meg: mihelyt tudatalattid elfogad egy ötletet, elkezdi végrehajtani. És bevonz mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy megvalósítsa az ötletet a valóságban. Bármit is szeretnél tudatosan elérni, a tudatalattid elfogadja, és megvalósítja azt. Az egyetlen, amire rá kell venned magad az, hogy tudatalattid elfogadja az elképzelést. Ha ez megtörténik, be fogja vonzani a gazdagságot, amire vágysz. Ezt hívják a vonzás törvényének.

Ne feledd tehát, hogy a tudatos és a tudatalatti rész az agyadban lezajló tevékenység két szféráját jelentik. A tudatos rész az, amelyik választ. Döntéseidet agyad tudatos része hozza meg. Agyad tudatalatti része pedig feltétel nélkül elfogad minden utasítást, amit fentről, a tudatos résztől kap. Nem vitatkozik. Olyan, mint egy virágágy: befogad mindenféle magot, legyen az jó vagy rossz mag. Gondolataid olyanok, mint a magvak. A romboló, nyugtalan, hiábavaló gondolatok negatív módon dolgoznak tovább agyad tudatalatti részében. Előbb vagy utóbb felszínre törnek, és testet öltenek egy olyan tapasztalatban, amely a gondolataidat tükrözi. Bevonzzák a téged körülvevő valóságba azt, amit elültettél az agyadba.

Eredményeid megváltoztatása

Most, hogy látod, hogy működik agyad két része, megérted azt is, hogy két, látszólag hasonló ember hogyan tud teljesen más eredményt kihozni két, látszólag egyforma helyzetből. Attól még, hogy két üzletember hasonló üzletet indít el, hasonló üzleti tervvel, más lesz az eredményük. Miért? Mert másképp reagálnak a felmerülő kihívásokra attól függően, hogy milyen hit és meggyőződés rejtőzik a tudatalattijukban.

Ha az utóbbi időben nem olyanok az eredményeid, mint amilyeneket szeretnél, kezdj több figyelmet fordítani azokra az üzenetekre, amelyeket beengedsz. Tekints úgy agyad tudatos részére, mint "ajtónállóra".

Íme, három módszer arra, hogy hogyan tudod megváltoztatni az eredményt:

Töltsd meg agyad tudatos részét mindazokkal a képekkel, gondolatokkal és meggyőződésekkel, amelyeket szeretnéd, hogy tudatod a tudatalattiba ültessen. Ha még nem csináltál ilyet, az elején nem lesz könnyű. De már maga a tény, hogy tisztában vagy az agyad két részével, és felismered azok szerepét, elkezdheti megfordítani a folyamatot.

Olyan emberekkel és tapasztalatokkal vedd körül magad, amelyek pozitívan hatnak a meggyőződéseidre. A legtöbb meggyőződésünk kialakításában az játssza a legfontosabb szerepet, hogy mi vesz körül minket. Minél támogatóbb, pozitívabb és bátorítóbb a környezetünk, annál könnyebb lesz építő gondolatokkal itatni át a tudatalattinkat.

Ismerd fel és tudatosítsd a pénzzel, munkával és szeretettel kapcsolatos negatív meggyőződéseidet. Ha nem vizsgálod felül őket, olyan viselkedést alakítanak ki, amely sikertelenséghez vezet az életedben. Ezután kezdd el építő módon szuggerálni önmagad. Vagyis írd le, és olvasgasd vagy mondogasd magadban az új üzeneteket. Egy idő után az új üzenetek elkezdik átvenni a régiek helyét, és átalakítják gondolkodásodat.

Agyad tudatalatti része a leghathatósabb eszköz, amivel rendelkezel. Bevonzhat neked mindent, amit szeretnél. Használd arra, hogy több pénzt, több egészséget és több boldogságot hozz létre az életedben.

Szerző: Donald Trump
Forrás: mlm-cafe.com


Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi
 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2010 © Minden jog fenntartva!