Főoldal Cikkek Könyvek Ajánlataim Kapcsolat

BÁTORNAK KELL LENNIE, HOGY ELÉRJE A VÁGYAIT!

"A megpróbáltatásban csak a legelszántabb bátorság segít.
A lélek élvezi a bátorságot, és elfelejti, hogy töprengjen a bajon."
Stendhal

A pszichológusok szerint, "ha egy gyereknek nem sikerült egy jó nagyot esnie az élete első évében, akkor arra nagyon vigyáznak."

Ez a mondás egyaránt érvényes a felnőttekre is. Volt Önnek legalább egy komoly tévedése, vagy bukása az elmúlt évben?

Ha nem, akkor ez azt jelenti, hogy önre vagy nagyon vigyáznak, vagy Ön túlzottan óvatos, túl gyakorlatias, csak a biztosra megy, és túlságosan is unalmas életet él.

A gyávaság sokba kerül az embernek - túlságosan is sokba! A bátorság hiánya az, ami megfosztja az embereket a nyereségtől, az intimebb kapcsolatoktól, és egyáltalán az igazi élet élvezetétől!

Jó hír az, hogy csak egyetlen egy bátor cselekedetnek is - az életünk bármilyen területén - nagyon jelentős kihatása lehet a sorsunk alakulására.

Az Ön szakmai karrierjében, párkapcsolatában, baráti kapcsolataiban csupán egy bátor cselekvésen múlik az, hogy az élete kizökkenjen a megszokott kerékvágásból, és a jövőben egy sokkal bőségesebb, élménydúsabb élvezetes formát öltsön.

Érdekes megfigyelni, hogy amikor gondolatban felidézünk egyet a korábbi merész cselekedeteink közül, mennyire megnő a vállalkozó kedvünk ahhoz, hogy ismét, valami hasonló sikerélményben részesülhessünk.

A bátorság olyan, mint egy izom. Satnya mindaddig, amíg nincs megfelelően megedzve. De valójában nem is tart hosszú ideig megedzeni a bátorság-izmunkat, hogy kellően fitt, erős, és megfelelő teljesítményre alkalmas legyen.

Mi a helyzet Önnél ezen a területen? Melyek voltak az Ön legmerészebb tettei mostanában?

Gondolja át őket! Élje át azokat ismét! Engedje, hogy ezek az élményei segíthessenek Önnek a mostani lehetőségei kiaknázásában!

Az egyik bátor cselekedet hozza maga után a következőt. Egy igazán bátor mentalitásra, beállítottságra tehet így szert az ember.

Jelenleg mi az, ami miatt Ön hajlandó lenne egy kicsit merészebb lenni, és formába hozni a bátorság-izmait?

Tegye azt meg! És meg fogja majd tapasztalni, miként nyílnak meg a lehetőségek Ön előtt. Van abban valami, hogy új dolgokat kell megpróbálnunk ahhoz, hogy rádöbbenjünk, mennyire élvezetes lehetne az életünk. Csupán egyetlen egy merész cselekedet választja el Önt, a bátor mentalitás kifejlesztésétől és a boldog, élvezetes életvitel megvalósításától!

Vágjon bele, és élvezze az életet!

"Az élet, vagy egy merész vállalkozás, vagy semmi."
(Helen Keller)


Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi
 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2010 © Minden jog fenntartva!