Főoldal Cikkek Könyvek Ajánlataim Kapcsolat

A VÁLTOZÁS A VÁLASZTÁSSAL KEZDŐDIK

Bármelyik nap, amikor csak akarjuk; meggyőzhetjük magunkat arról, hogy mindent megváltoztassunk. Bármelyik nap, amikor csak akarjuk; kinyithatjuk azt a könyvet, amely megnyitja elménket az új tudás felé. Bármelyik nap, amikor csak akarjuk; új tevékenységbe foghatunk.

Bármelyik nap, amikor csak akarjuk; elkezdhetjük megváltoztatni életünket. Tehetjük mindezt azonnal, a jövő héten, a jövő hónapban vagy a jövő évben.

Azt is megtehetjük, hogy nem teszünk semmit. Imitálhatjuk is a cselekvési szándékunkat. Ha az a gondolat, hogy meg kell magunkat változtatni kényelmetlen számunkra, helyzetünk nem fog változni.

Választhatjuk a pihenést munka helyett, a szórakozást a tanulás helyett és a kétséget a bizakodás helyett. A választásért mi magunk vagyunk felelősek.

Amíg azonban az eredményt átkozzuk, folyamatosan az okokat tápláljuk. Ahogy Shakespeare egyedülálló módon kifejezte: "A hiba nem a csillagokban, hanem önmagunkban van."

Körülményeinket mi magunk alakítottuk múltbéli választásainkkal. Képesek és felelősek vagyunk a mai naptól kezdődően jobb döntéseket hozni.

Azoknak, akik jobbá akarják tenni az életüket, nem több válaszra vagy több időre van szükségük ahhoz, hogy átgondolják a dolgokat, és jobb döntéseket hozzanak, az igazságra van szükségük. A színtiszta igazságra. És csakis a színtiszta igazságra.

Ne térítsenek minket napról napra megismételt hibáink a rossz útra! Időről időre vissza kell térnünk azokhoz az alapokhoz, amelyek életünk működését a legnagyobb mértékben befolyásolják. Ezt követően kell meghoznunk azokat a bizonyos döntéseket, amelyek életet, boldogságot és örömet hoznak mindennapjainkba.

Zárásként hadd adjak egy utolsó jó tanácsot azoknak, akik szükségét érzik, és hajlandóak tenni is azért, hogy megváltozzon az életük: ha nem vagy elégedett a dolgok jelenlegi állásával, változtasd meg azokat!

Te nem egy fa vagy! Képes vagy teljes mértékben átformálni életed minden területét - a döntés ehhez a saját kezedben van!

Sikeredben bízva,
Jim Rohn

Forrás: Jim Rohn elektronikus magazinja


Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi
 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2010 © Minden jog fenntartva!